10 Nisan 2008 Perşembe

HİNDİSTANCEVİZLİ KUKİ



Ne yapsam diye düşünürken karar verdim bu sefer hindistancevizli kuki yapmaya.

Bilirsiniz kukilerin içi yumuşak dışı hafif sert olur,pişirme çok önemli hele ki hindistan cevizli olursa hemen yanma riski var neyse ki ben kurtardım:)
Pişirip iyice soğuttuktan sonra erimiş çikolataya kenarlarını batırdım.




Afiyetle kalın:)

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık Aylincim çok leziz duruyorlar. Hindistan cevizi ile çikolatada ne uyumlu olmuştur hımmmım
Bu arada nedir bu oğlanlardan çektiğimiz illa parmaklarını sokucaklar. O evdeyken yaptığım pastanın başına birşey gelicek diye ödüm kopuyor vallahi.
Sevgiler..

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Aylin'immmm,

Hindistan cevizini çok severim, bazen her bulduğum şeyin üzerine dökerim:))) Kukiye ise bayılırım doğal olarak....

Ellerine sağlık hayatcım,

Sımsıcak sevgiler, kocaman öpücükler...

Ferah Gülşen dedi ki...

ay bunlar çikolataya batırılmış pamuk gibi duruyorlar. Harika eline sağlık canım.