Yaptığım krokanı sizlerle paylaşmak istedim.Bu aralar yaptığım pastaların içlerine kendim yapmaya başladığım için krokan koymayı tercih ediyorum.Hatta bolca yapıp kuruyemiş niyetine ailece tüketiyoruz.
Pastanın içine kullanacaklarımı bıçak yardımıyla ufalıyorum.Bir kısmını da kare şeklinde kesip ,misafirlerime de ikram ediyorum.
Biliyorsunuz krokanda kuruyemiş malzemeleri kullanılır.Ben genelde fındık ve fıstık kullanmayı tercih ediyorum.Krokanın lezzetli olabilmesi için aldığınız kuruyemişin tazeliğine mutlaka özen göstermelisiniz.
Bol tatlılı günler....
7 yorum:
sizin de pastalarınız tarifleriniz harika görünüyor, hatta perfect perfect demek istiyorum..:)
krokanı ben cok severim ama dişlerim biraz hassas yemeğe korkuyorum..:)
ellerinize sağlık pastaların içine ne güzel yakışıyordur kim bilir?
sevgilerle
ellerinize sağlık pastalar harika...:))
ziyaretini için teşekkürler..
krokan süper ellerinize sağlık sevgiler:)
Çıtır çıtır nefis görünüyor..Keşke birde sen yapılışını paylaşsaydın..Herkesin tekniği farklı olabiliyor..Ellerine sağlık
Merhaba ben hacer siteni düzenli olarak takip ediyorum .
Aranıza yeni katıldım krokanlar muhteşem görünüyor.
Bende denedim 1-2 kere ama
ya; yağlı kağıttan çıkmadı yada tezgahtan kazıyamadım.
Senden ricam tarifi ve püf noktasını yazarmasın.
ellerine sağlık :)))
krokanlar nefis kıtır kıtır mımm pastalarınada bayıldım inanki harikalar bundan sonra sık sık uğramaya çalışırım secgilerimle hoşçakal
Krokanlar harika.Ozelliklede fıstıklı olursa:)
Yorum Gönder